בני המושבים

תנועת בני המושבים - כפר תבור

התנועה הינה תנועה ציונית המחנכת למעורבות בקהילה ובחברה, על מנת ליצור  חברה ישראלית צודקת יותר, שוויונית יותר, דמוקרטית, סובלנית ושוחרת שלום.  תנועת בני המושבים בכפר תבור מהווה נדבך משמעותי וחלק אינטגראלי לכלל הפעילות הבלתי פורמאלית אותה מתכללת מחלקת ילדים ונוער.
מערך ההדרכה:

הפעילות השנתית בתנועת הנוער  מופעלת ומונעת ע"י צוות המדצ"ים (מדריכים שנה ראשונה בכיתה י') ומדמ"ים (מדריכים שנה שנייה בכיתה י"א) אשר מלווים את חניכי כיתות  ד'- ח' במהלך השנה. הצוות מלווה ע"י מש"צים (מדריכים בכיתה י"ב), רכזת התנועה וצוות פעילים תנועתיים המתנדבים בשנת שרות.
הפעילות בתנועה מיועדת לשכבת ד'- ח', השלב בו יוכלו להצטרף לתנועת נוער. התפישה בשילוב ילדים בתנועה בגילאים צעירים הינה כי בשלב התפתחותי זה הילדים זקוקים יותר מכל לפעילות המבוססת על פיתוח כישורים חברתיים ומיומנות לתקשורת בקבוצה.

מערך ההכשרה להדרכה:

שכבת ט' מהווה את דור העתיד של מדריכי התנועה בכפר- שנה זו מהווה עבורם תהליך למידה והכנה לקראת קורס מדריכים, בתמיכתו של משרד החינוך, אשר בסיומו יקבלו תעודת מדריך צעיר.

**דרוש לנו רכז